Post by puphyhynibme on Feb 18, 2022 11:26:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקשים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
המון כיף. לא ממש מה שאתה מצפה, בכנות יותר RPG אם בכלל. גידול החיות הוא בעצם רק יוצר דמויות, וזה מכניס אותך לאחד ממשחקי הנייד הטובים ביותר ששיחקתי. אני לא באמת משאיר ביקורות על שום דבר אבל אני מרגיש שהייתי צריך לעשות את זה על המשחק הזה. פרסומות אינן בעיה גדולה מכיוון שפשוט תדלג עליהן תוך 3-5 שניות או שתראה אחת עבור פריטי פרימיום, שמאוזנים. (צפו בכ-25 בסך הכל, קיבלו כמו 5 דמויות פרימיום.) בכל מקרה מאוד מאוד ממליץ
אני בדרך כלל אהיה כנה כמעריץ משנת 2019 ששיחקתי אז וזה הגיע רחוק אבל זה עבר ממשחק היברידי מהנה לדרוש פילוס וכלים אם תוכל לפרסם מחדש גרסה ישנה זה יהיה נהדר
החוויה שלי הייתה מהנה אבל הדברים שאתה עושה נהיים מאוד משעממים וישנים אז כן.
כשהעדכון יצא הוא איפס את ההתקדמות שלי הייתי דומפר מיתולוגי והייתי ברמה 160 והיה לי את השריון העתיק והחרב האפלה וזה איפס את ההתקדמות שלי עזרה😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢
המשחק הזה הוא הטוב ביותר, כי אתה יכול ליצור חיית מחמד משלך על ידי איחוי כל חיה אקראית שתרצה
אני נותן לו 2 כוכבים עכשיו כי המכשיר שלי התרסק לחלוטין כשעליתי לרמה 95 והסתלק מ-spawn לא רחוק מדי, והמשחק לגמרי לא ניתן לשחק עכשיו. המשכתי לנסות שוב אבל תמיד התרסקתי בכל פעם שטען מחדש ולא יכולתי בטלפורט חזרה. נאלץ לתת לטאבלט שלי לשבת עד שהוא יופעל מחדש. אנא תקן זאת.
זה טוב אבל ...... כשאני צריך את אחד מהחבר שלי זה גיבוי אוטומטי plsssss תקן את זה
עכשיו זה זז. הרמה שלי 800+ ירדה ל-400+ כזה מפציץ!!! רמת כוח היצירה שלי 250 ירדה ל-70 שלא לדבר על שדרוגים אחרים. איזה בזבוז זמן ומאמץ! השדרוג הזה, גרם לו להפסיק לזוז בכלל. לא יכול לבחור פריטים, יכול טלפורט אבל לא יכול לזוז! בבקשה תקן את זה.
ממש אין תוכן. אין אתגר, אין טעם, אין כלום. אתה עושה יצור ואז... מה? התרוצצו על מפה בלי לעשות כלום. אפשר לבנות בית אבל למה?
חיסכון נורא נמחק אחרי שלא שיחקתי שבוע וזה לא היה בעיה אם לא הייתי משקיע שעות בארגון d בניית בסיס ודמות lvl 100+ אחרי יום אחד שזה הפך את הדמות שלי ל-lvl 52
זה משחק נפלא, אבל אתמול בלילה הוא איפס את המשחק שלי, עדיין היה לי את כל המלאי שלי אבל אני לא יכול לקבל את שם המשתמש שלי בחזרה אז חיות המחמד שלי לא יזהו אותי.
אני מאוד ממליץ להוריד!!!!!!
אולי להוסיף מפה או הדרכה? כי זה ממש קשה לנווט, כאילו ממש קשה. אני מחפש צדפים למסע חיפוש כבר כמעט 5 שעות ועדיין לא מוצא אותם. אתה יכול להעביר מקומות בטלפון אבל אתה חייב להיות ברמה מסוימת ואי אפשר להקטין או משהו אז אתה מסתובב במעגלים
Hybrid Animals Simulacije nqxw
Cooking Mama: Let's cook! Pendidikan acwj
קיבלתי את חבילת תיבת הנגינה, והכנתי שירים ושמרתי אותם. לאחר מכן, לא יכולתי לטעון אף שיר לתיבות הנגינה שלי. תתקן את זה!
המשחק הזה מגניב אבל אני צריך את כל תכונות חיית המחמד במשחק הזה
זה משחק מהנה, קונספט טוב ועולם סיפור טוב. החיסרון הוא שהחברה חמדנית במיוחד וזה מראה שיש מודעות כל 2 דקות, חלונות קופצים למודעות שאם אתה מכחיש אתה עדיין מקבל מודעה והם מנסים ברצינות לגרום לך לשלם כדי לקבל גישה מקוונת. זה מגוחך ואתה לא תקבל מזה כסף אז תשנה את זה
המשחק הזה נהדר מאוד אבל הוא זקוק לעדכונים נוספים כמו עוד כוחות, חיפושים, עיר ביומה ועוד פריטים. אם למשחק הזה היה עדכון גדול זה יהיה יותר כיף עבור שחקנים אחרים של חיות היברידיות.
חיכיתי הרבה זמן למצב מרובה משתתפים...אני מניח שאפילו לא דאגתם למשחק הזה יותר...אם זה יקרה וזה לא המשחק האהוב עליי בחיי... חוץ מזה, אני תמיד משחק המשחק הזה כדי לבדוק אם מצב מרובי המשתתפים מוכן או לא...אבל מעכשיו לא עשיתי את זה יותר, זה נראה כמו מצב מרובה משתתפים מזויף ואני ממשיך לצאת מהאחוזה שלי ועוד דבר אחד הוא שיש תקלה שבה אני עף והכוחות שלי לא עבדו... אתה צריך לתקן את זה!
Hybrid Animals Simulyatorlar lls
פעם אהבתי את המשחק הזה אבל עכשיו יש פרסומות כל דקה וחצי
Hybrid Animals سیمولیشن wnv
זה בסדר זה משחק טוב ממליץ בחום אבל עם קבצים ישנים אתה לא יכול לקבל את הדברים בעדכונים למשל תצטרך גם להתחיל קובץ חדש בשביל הדברים החדשים שנוספו למשחק. כמו כן, בסל שלי יש צרור מטבעות ושריון ועפרות נדירים וכאשר בודקים אותו שוב, הכל נעלם. אין דרך להשיג שעות של טחינה רק כדי שזה ייעלם. החרקים לעלות רמות הם מה שחוויתי באבני חן אובר זורם מהרשת. במילים אחרות אם אתה אוהב לטחון משחק מהנה אחד קבל את המשחק הזה
זה פשוט משחק טוב, כאשר אתה מקבל משחק תואם למכשיר שלך אתה מצפה שהוא יפעל כמו שצריך. לא רק שהמשחק לא עבד, אלא שהוא הרס כמה מהמשחקים האחרים שלי. או שאני לא יכול לפתוח אותם יותר או את כל הנתונים השמורים שלי. והם עבדו בסדר גמור לפני שקיבלתי את המשחק הזה. אז 2 כוכבים. (כוכבים מוענקים עבור משחק ומשחק טוב, כל השאר נועד להרוס את המשחקים האחרים שלי.) המשחק הזה הרס אותם. המשחק הזה. אבל אחרת זה משחק טוב...
המשחק כיף זה עוזר להעביר את הזמן הוא לא כזה טוב (נ.ב. אל תלך ללב עץ אם רק כיכבת)
בהחלט אוהב את המשחק הזה, הוא כל כך חמוד, למרות שיכולות להיות פרסומות, למי אכפת שאתה יכול לשחק עם WiFi כבוי, ייתכן שחלק מהדברים נעולים אבל זה בסדר, אתה רק צריך אבני חן כדי לפתוח אותו , ניסיתי לשחק עם בן דוד שלי אבל זה לא היה זמין עבור המכשיר שלה אז היינו צריכים להשתמש לשתף אותו, אבל עכשיו הסרנו את המשחק כי מצב מקוון לא עבד, התקנתי אותו, אבל היא לא יכלה. עכשיו אנחנו יכולים להשתמש בשיתוף זה, אבל בגלל שאנחנו גרים רחוק אחד מהשני אנחנו צריכים להיות אחד ליד השני כדי לשתף אותו כדי לעבוד.
Гибрид животные Симуляторы arof
אחלה משחק אבל צריך מפה שתמצא את מה שבניתה
משחק טוב אבל היה לי עורב דביבון חיית מחמד ושמו היה גרג הוא היה חבר ואדם טוב הוא יכול היה להביס את האויב פי שניים בגודלו וברמתו ברגע שהלכנו לחקור כמו הרבה פעמים אחרות והיה אויב שלא יכולתי להתמודד איתו אז הוא קפץ פנימה מולי ולקחתי את הכדור שהיה מיועד לי ניסיתי בטלפורטציה חזרה הביתה כדי להציל אותו אבל הוא לא עקב חיפשתי אותו בכל מקום איבדתי את האוצר הכי גדול שהיה לי אף אחת מהטירות שהיו לי לא יכולתי למלא חור בלב שלי מותו הותיר את ריפ גרג
שיחקתי במשחק הזה הופיעה תקלה חשבתי שאני צריך להתקין מחדש את המשחק אז dvlepor בבקשה תקן את התקלה הזו
אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אבל כשניסיתי לשחק באינטרנט עם חבר שלי הוא אמר שוב פסק זמן של השרת ושוב בבקשה תתקן את זה. ניסיתי לתקן את זה על ידי ניקוי כל הנתונים זה רק איפס את המשחק שלי והבעיה עדיין שם לתקן את זה או שזה חסר תועלת.
נההההההה לא בשבילי
יותר מדי פרסומות. כל 5 שניות יש מודעה. אם תוכל בבקשה להסיר חלק מהם אני אשמח.
אני כל הזמן מקבל את הירכיים האלה שצצות ואומרות "הייתה תקלה." ואני לא יכול לקרוא למה כי המילים למטה כל כך מטושטשות שהן מטושטשות. אחרת זה משחק טוב אבל אני לא יכול ליצור דברים חדשים.
זה משחק ממש טוב אבל הסיבה שבגללה מחקתי אותו הייתה כי היו הרבה יותר מדי פרסומות, סליחה אבל המפתחים נעשו יותר מדי חמדנים, רעים.
המשחק הכי טוב אי פעם!
עדיין לא שיחקתי במשחק, אבל אחרי שבדקתי כמה ביקורות אני חושב שזה משחק טוב. מקווה שאהנה מהמשחק.
משחק טוב אבל אם נוכל להשיג פריט פרימיום עבור מטבעות אבל לא עבור אבני חן ונוכל להשיג מטבעות מאבני חן
היה לי את המשחק הזה כשהוא היה רק גרסת בטא ואהבתי אותו. קיבלתי טלפון חדש ונאלצתי להוריד אותו שוב. כל מה שהכנסתי לחזה ב"ביתי" שלי נעלם, הלכתי לקנות חזה וזה לא אמר לי שאין לי מקום, אמר שקיבלתי את החזה אבל לא היה במלאי שלי. מישהו יכול להאיר לי לאן החזה הזה היה הולך ולאן/מדוע הדברים שלי נעלמו מהחזה ב"ביתי" שלי "הבית" שלי הוא הבניין שאליו אני מתחיל עכשיו עם תחילת המשחק.
זה משעשע בימים הראשונים שהיה לי את זה, אבל אחרי כמה זמן עשיתי כל מה שצריך לעשות והשתעממתי. יש כמה בעיות קטנות. כמו כמה מעצבן הפופ אפ שמופיע בכל פעם שאתה עולה רמה, ואיך אתה לא יכול להשיג אבני חן בלי להשתמש בכסף אמיתי. נתקלתי גם בכמה תקלות כמו ההיברידית שלי הולכת ליד המקום שבו אני אומר לו ללכת, לא אליו, ולפעמים ההיברידיות האחרות הופכות לבלתי נראים בזמן שהם תוקפים אותי. הייתי נותן הצעות לעזרה אם היה לי יותר מקום להקליד. (באמת מצטער.)
המשחק מושלם ונחמד אבל אני לא יכול להיכנס לשרת ציבורי ואני לא יכול להצטרף לחבר שלי
המשחק הזה לא עמד במבחן הזמן, עדכונים אחרונים הרסו אותו. זהו משחק ארגז חול לא mmorpg. זה כבר לא כיף לי.
נקי.
האפליקציה עצמה באמת מהנה ומשעשעת, אבל יש לי בעיה עם העובדה ששילמתי כדי להסיר את המודעות ואחרי שאני סוגר ופותח את האפליקציה, הן חוזרות. הבעיה נפתרת אם תבטל את המנוי ותירשום שוב (לא תצטרך לשלם הפעם), אבל כאשר אתה סוגר את האפליקציה, המודעות חוזרות.
זה משחק ממש טוב, אני אוהב כמעט כל חלק בו, אבל הוא יכול להשתמש בתחושות שונות וחיות המחמד ההיברידיות צריכות להיות מסוגלות לקבל אהבים ודיסלייקים משלהן בהתבסס על החיות שלהן כמו חברתי וכדומה, והמשחק שלי גם ממשיך להיתקל ולהתרוקן. מהסלים שלי