(iOS) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games mod περισσότερα διακριτικά
Feb 18, 2022 11:20:30 GMT
Post by puphyhynibme on Feb 18, 2022 11:20:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα διακριτικά ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
έως και δέκα επίπεδα το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και προκλητικό, αλλά μετά από αυτό δεν θέλω να παίξω multiplayer. αλλά με επιβάλλει. τι άλλο αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι. και ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια
Καλούτσικο
Δεν μου άρεσε πάρα πολύ να κερδίσω αστέρι και πάρα πολλά πετράδια χωρίς ταχύτητα για αναβάθμιση
Του δίνω δύο αστέρια γιατί στην αρχή μπορείς να παίξεις χωρίς wifi αλλά όταν φτάσεις στην τέταρτη πρόκληση θα χρειαστεί wifi
Θα μπορούσε να ήταν 5 🌟, αλλά πρέπει απλώς να περιμένετε 4 ώρες για να πάρετε τρόφιμα...... αυτό είναι πραγματικά χάλια και με κάνει τόσο έξαλλο
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις είναι πραγματικά ενοχλητικές
Τέλειο.😘. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Νιώθεις σαν πραγματικός σεφ. Δεν αμφιβάλλω, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτώσει, αλλά κάποιες σειρές ίσως χρειαστεί να αγοράσετε δεδομένα. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ. Είμαι πραγματικά άφωνος σε αυτό το παιχνίδι. Ένα από τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ παιχνίδια μου. Ακόμα κι αν χάσω αμέτρητες φορές, συνεχίζω να παίζω. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ EVER. Σας προτείνω να την αγοράσετε και δεν θα απογοητευτείτε. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘..
Η προμήθεια του είναι πολύ μικρή.... Κι εγώ συνεχίζω να ψάχνω πολύτιμους λίθους!!! Κάνει το παιχνίδι φρικτό και βαρετό
Το χειρότερο παιχνίδι γιατί το πρόβλημα του δικτύου του είναι λίγο πονοκέφαλος
ήταν πολύ βαρετό και δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι επειδή έχει πάρα πολλές διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό και μου φτιάχνει πάντα τη μέρα, ειδικά όταν βαριέμαι, αλλά το βαθμολογώ με τέσσερα αστέρια γιατί όταν προσπαθώ να παίξω τον πολλαπλασιαστή δεν έρχεται
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. αλλά αν δεν ενδιαφέρεστε να μαγειρέψετε και βρείτε κάτι υπέροχο να φάτε, τότε παίζοντας αυτό το παιχνίδι, το ενδιαφέρον σας για το μαγείρεμα δεν έρχεται μόνο, αλλά θα έχετε πολλές νέες ιδέες για πολλές συνταγές, αυτό δεν είναι μόνο αυτό που θέλω Θέλω να πω, αλλά δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά το πρόβλημα είναι το διαδικτυακό παιχνίδι ελπίζω όσοι θα αποσυνδεθούν αυτόματα να χάσουν το παιχνίδι. Ενημερώστε το. Έτσι, θα είναι δίκαιο. Κάντε μια ενημέρωση.
Βελτιώστε αυτό το παιχνίδι
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά σύντομα θα το διαγράψω γιατί φαίνεται ότι το Chokoville πρόκληση 34 δεν είναι δυνατό. Εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες, Ανεξάρτητα από την ταχύτητα και την ακρίβεια, καταλήγω με δημοτικότητα 1660. Η δημοτικότητα 1700 φαίνεται μη ρεαλιστική
Γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος για να ληφθούν προμήθειες; Πάρα πολλά χρήματα για αναβαθμίσεις και όλα κοστίζουν τόσο πολύ... οι πολύτιμοι λίθοι είναι δύσκολο να βρεθούν...θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά είστε όλοι πολύ άπληστοι...θα γίνει απεγκατάσταση...π.χ. δεν πληρώνω παίξτε..αν δεν μπορώ να τα κερδίσω μέσα από το ίδιο το παιχνίδι τότε είναι αντίο...
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 休閒 fgfy
Το παιχνίδι είναι καλό αλλά οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές και ενοχλητικές....
καλό παιχνίδι αλλά το mutiplayer κολλάει. Έκανα μια προσφορά με το Tapjoy αλλά δεν έλαβα ανταμοιβή στο παιχνίδι. Που είναι τα πετράδια μου;;;; Καμία απάντηση στα email μου από τους ιδιοκτήτες αυτού του παιχνιδιού... Αυτό είναι πολύ σκιερό και φαίνεται σαν απάτη!! Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσα στο παιχνίδι!
Είναι πολύ ενδιαφέρον Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι
Καταπληκτικό παιχνίδι. Πρέπει να μειώσουν τον χρονισμό των πολύτιμων λίθων. Διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο
σέρνεται...
Είναι φοβερό παιχνίδι..κατεβάστε το
Το πιο τελειο παιχνιδιιιι
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο συναρπαστικό και εθιστικό. δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς αυτό. Λατρεύω επίσης το παντοπωλείο. τόσες πολλές εργασίες και προκλήσεις για να ολοκληρώσετε. σας ευχαριστούμε που δημιουργήσατε αυτό το υπέροχο παιχνίδι.
Τελείως χάσιμο χρόνου γιατί σε ορισμένα επίπεδα η καταμέτρηση των στόχων δεν μπορούσε να αλλάξει όταν τελειώσαμε τις παραγγελίες και πριν ξεπεράσει ο χρόνος τα επίπεδα εμφανίζονται ως αποτυχημένα. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε περισσότερα δείγματα για να παίξουμε το παιχνίδι, έτσι τα δείγματά μας ολοκληρώθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά θα σας συμβουλεύσω να ψάξετε για άλλο παιχνίδι.
Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή. Νιώθεις σαν να μαγειρεύεις πραγματικά. Μοιάζει περισσότερο με πρόκληση να σε βοηθήσω να εργάζεσαι υπό πίεση αλλά με πολλή διασκέδαση... ❤️❤️😍 Μου αρέσει. . Με έκανε να αγαπήσω τη μαγειρική
Αργό παιχνίδι Μόνο μπορείτε να παίξετε 5 παιχνίδια κάθε 3 ώρες Είναι χάλια μπορείτε να επιταχύνετε λίγο το παιχνίδι lol Απλά γίνεται βαρετό να περιμένεις όλη την ώρα
Μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά ευχόμουν να μπορούσε να κουβαλάει 3 πράγματα ταυτόχρονα και όταν ο χρόνος σου τελειώνει, αλλά κανένας πελάτης δεν είναι δύσκολο να πετύχει τον στόχο σου. Εκτός από αυτό είναι υπέροχο
Θα μπορούσε να είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι αν τα πράγματα κινούνταν λίγο πιο γρήγορα.
Animal Warfare Stratégie lco
Είναι καταπληκτικό. Μου άρεσαν όλες οι προκλήσεις που δέχτηκαν και αλλά μόνο η αντιπάθεια του παιχνιδιού είναι οι διαφημίσεις. Μπορώ να παραπέμψω αυτό το παιχνίδι σε όλους τους λάτρεις της κουζίνας για καλό αναψυκτικό. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. ☺
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games કેઝ્યુઅલ puc
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Hygge rfi
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί δεν έχεις πολλά να χειριστείς.αλλά έχω μόνο ένα πράγμα για αναβαθμίσεις πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πολλά χρήματα και διαμάντια και όταν τελειώσουμε δεν έχουμε λεφτά.αλλά μου αρέσει ακόμα αυτό game.sorry μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Αυτό είναι ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν είναι καλό, επειδή ξεκινούν τρεις προκλήσεις σεφ έχουν λυθεί, αλλά ζητείται η 4η πρόκληση σεφ για λήψη του θερέτρου του !!αυτό το πρόβλημα είναι να κάνει αυτό το παιχνίδι μόνο ωραίο .😑
Πολύ ωραίο παιχνίδι και επίσης η συζήτηση εκεί είναι πολύ ενδιαφέρουσα
Μπλοκάρεται μερικές φορές και ενοχλεί
Το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά του δίνω 3 αστέρια για κάθε φορά που κλείνω το παιχνίδι αφού κερδίσω τη λειτουργία πολλών παικτών .... την επόμενη φορά που θα ανοίξω το παιχνίδι όλα τα βραβεία μου έχουν φύγει ... παρακαλώ λύστε αυτό το πρόβλημα